GYORS KÉPZÉS ÉS TISZTESSÉGES JÖVEDELEM!



A pótlékokkal együtt akár havi félmilliót is lehet keresni, ha stabil munkaerő!
220 ezer forintos fizetés, éjszakai- és készenléti pótlék, túlóraszolgálat, cafeteria, ami évente 200 ezer forint is lehet, valamint lakhatási támogatás, ruhapénz, utazási kedvezmény és kedvezményes mobiltarifa is.A képzést eredményesen teljesítők a Készenléti Rendőrség hivatásos állományába 12 hónap próbaidő kikötése után kerülhetnek kinevezésre.

Ami biztos:

  • a képzés első két hónapjában a modulzáró vizsgáig bruttó 150 000 Ft/hó a munkabér,
  • a vizsga sikeres letétele után, a hivatásos szolgálati jogviszonyba lépés napjától bruttó 220 300 Ft/hó az alapilletmény.

Plusz pénz jár  a nyelvvizsgákért, ami összesen maximum 38 650 forint.
Éjszakai pótlék is jár, ami teljesített óránként a rendvédelmi illetményalap 0,5 százaléka.
Készenléti pótlék, ami a rendvédelmi illetményalap 0,25 százaléka.
Teljesítményjuttatás is van!

Jár a túlórapénz, de szabadnap is lehet helyette ha ezt kérik. Az illetmény 4 évenként emelkedik.
A rendőri életpályamodell bevezetésével a magasabb iskolai végzettség, illetve a szakképzettség megszerzését követően magasabb beosztásba történő kinevezés lehetősége is biztosított!

Az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályainak állományába, Járőrtárs beosztás betöltésére.

A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várják.

A felvételt nyert pályázók 6 hónapos időtartamú moduláris képzésben vesznek részt, amelyet követően – sikeres vizsga esetén – őr-járőrtárs rész-szakképesítést (OKJ 51 861 03) szereznek. A résztvevők a képzés első 2 hónapjában munkaviszonyban állnak, majd a második hónap végén – sikeres modulzáró vizsga letétele esetén – a Készenléti Rendőrség hivatásos állományába 12 hónap próbaidő kikötésével kerülnek kinevezésre.

A beosztásban ellátandó feladatok:

Az őr-, járőrtárs rész-szakképesítéssel rendelkező hivatásos állományú járőrtársak a Határvadász Bevetési Osztályok feladatainak ellátásában vesznek részt. A pályázati felhívás teljes anyaga, illetve a szükséges dokumentumok letölthető csatolmányként érhetőek el.
Aki határvadász szeretne lenni, itt tájékozódhat: https://www.facebook.com/hatarvadaszkepzes

Facebook-oldalon az érdeklődők tájékozódhatnak és feltehetik a kérdéseiket a képzésről. Emellett a  https://twitter.com/police_hu oldalon is található információ.
A rendőrség a 06-80/203-983-as ingyenesen hívható telefonszámon is tájékoztat a határvadász képzésről.
Mindezeken túl a rendőrség internetes oldalán egy új aloldal is megjelent, a https://www.police.hu/a-rendorsegrol/hatarvadasz-kepzes címen, ahol az érdeklődők megtalálják a pályázati felhívás teljes anyagát, a jelentkezési lapot, a szükséges dokumentumok listáját, és a kizáró okokat is.