Egy trükkel ingyenesen is hozzájuthat az Apple kínálatához.



Egy ravasz trükkel ingyenesen is hozzájuthatunk az Apple appboltjának fizetős kínálatához, és utána a programokat fejlesztőként telepíthetjük iPhone-ra vagy iPadre.
Az appok megszerzéséhez nem kell feltörni az okostelefont, így felesleges kockázatnak sem tesszük ki a készüléket. De szükség van ehhez egy számítógépre is, amihez csatlakoztatjuk az iPhone-t vagy iPadet. A PC-re fel kell telepíteni egy iTunest is, ha még nincs rajta.

Bár az iPhone-tulajdonosoknak valószínűleg van, egy Apple ID is kell, illetve az Apple ingyenes developer programjába be kell jelentkezni. Így gyakorlatilag az app forráskódjából, vagy .ipa, vagy .deb fájlból, az App Store-on kívülről, külsős forrásból telepíthetjük a kívánt programot.
Arra kell csak figyelni, hogy azok nem frissülnek maguktól, ezért manuálisan kell update-elni őket. Ezzel az App Store támogatását is elveszítjük, és az sincs garantálva, hogy az adott app teljesen vírus- és kártevőmentes lesz.

Maga a folyamat is bonyolult és összetett, csak annak ajánljuk, aki ért hozzá. Ha kipróbálta, és tetszik egy app, honorálja a készítők munkáját...

TEKINTSE MEG A VIDEÓT IS: